Betere werking website

Deed je al de nodige investeringen in jouw website? Maar brengt het toch niet wat je verwacht had? Levert de site te weinig klanten of bestellingen op? Of merk je dat dingen gewoon niet werken? Dan laten wij graag zien waar dit aan kan liggen. Om daarna samen te bekijken welke oplossingen er zijn.

Graag ondernemen we gerichte actie om jouw website rendement te verbeteren !
Dat kan op meerdere aspecten:

Weet je niet wat er op de website gebeurt?

In dat geval is het best lastig om goede keuzes voor verbetering te maken. Graag voegen we analyse-tooling toe aan de site, om de huidige situatie beter te begrijpen en verdere keuzes te onderbouwen.


Wordt de site niet gevonden of zijn er te weinig relevante bezoekers?

Vindbaarheid zoekmachine
Google zoekmachine-optimalisatie (SEO) is de goedkoopste manier om de vindbaarheid te verbeteren en de goede mensen op jouw website te krijgen. Wij kunnen vaak al mooie resultaten behalen door naar de structurele opbouw van de site te kijken, naar het woordgebruik in de teksten en de technische instellingen. 

Versnelling met online marketing
Waar nodig kunnen we versnelling aanbrengen door extra promotie te doen, bijvoorbeeld via Google AdWords, social media, een gerichte mailing of een merkbekendheid-campagne. Ook het inzetten van een e-mail nieuwsbrief kan een goede manier zijn om klanten naar de website te leiden.


Werkt de website niet op mobiele apparaten?

Laat ons dan de site omzetten naar responsive webdesign. Dan werkt het optimaal op tablets, mobiele telefoons en laptops en vaste computers. 
Lees hier meer over onder beter webdesign


Is de internet site traag en laden pagina’s lang?

Dit heeft vaak te maken met (verouderde) techniek van de website, de hosting instellingen of het toevoegen van tè grote bestanden zoals bijvoorbeeld PDF-files, foto’s en video’s. Op basis van een gerichte check en het optimaliseren van de bestanden is dit vaak vrij eenvoudig op te lossen.


Is het actueel houden van de site een probleem?

Dan komt de site al snel gedateerd of fout over en wordt deze ook minder goed vindbaar in Google. Om het onderhoud makkelijker en sneller te maken, voegen wij graag een Content Management Systeem (CMS) toe aan de site. Daarmee kun je de site snel en vrijwel zonder technische kennis onderhouden. Is er geen tijd of expertise om de inhoud up-to-date te houden? Ook dan kunnen wij je ondersteunen. Bijvoorbeeld met een tekstschrijver of redacteur.


Is de site niet geschikt voor mensen met een beperking?

Steeds vaker willen onze klanten dat hun website geschikt is voor mensen met een beperking. Bij websites voor overheden of daaraan verbonden organisaties is dat zelfs al wettelijk verplicht. En dat is niet vreemd; ongeveer 20 procent van de Nederlanders heeft een soort van visuele beperking. Dat kan variëren van kleurenblindheid tot volledige blindheid. Ook voor bedrijven wordt dit steeds relevanter; dit deel van de doelgroep wordt immers nog te weinig bereikt en mis je dus.

Wij zijn erkend als 'Toegankelijke Bouwer' vanuit de stichting Accessibility. Dit betekent dat wij jouw website ook geschikt kunnen maken voor de speciale internetsoftware die gebruikt wordt door mensen met een beperking. Met de officiële certificering die daarbij hoort.

CONTACT

Mail
info@eenbeterewebsite.nl

Bel
0495-544902
06-215222865

POWERED BY

Wij zijn erkend als Toegankelijke  Bouwer vanuit de stichting Accessibility voor gebruiksvriendelijke websites.