Betere website inhoud

Je beseft dat klanten al veel informatie zien binnenkomen op hun tablet, computer of smartphone. Om de boodschap goed over het voetlicht te krijgen, moet deze relevant zijn om te bekijken en aantrekkelijk geschreven. Twijfel je of het verhaal dat de website moet vertellen nog wel goed over komt bij je doelgroep? Worden jullie aanbod en de sterke punten goed belicht? Is het wel onderscheidend genoeg?

Graag ondernemen we gerichte actie om dit voor je te verbeteren !
Dat kan op meerdere aspecten:

Storyline en structuur

Goed inhoud begint met een logische vanuit de doelgroep opgezette verhaallijn en structuur. Wat is belangrijk voor jouw klanten en hoe orden je dat logisch?


Tekst schrijver

Wij schrijven heldere begrijpelijke website teksten die relevant zijn voor jouw doelgroep en ook makkelijk scanbaar zijn op mobiele apparaten en social media. Kort en krachtig met een prettige toon. Alles voor maximaal effect. Het herschrijven van reeds aanwezige tekst of eindredactie behoort ook tot de mogelijkheden.

Op basis van zoekwoorden-analyse schrijven wij jouw teksten toe naar optimale vindbaarheid in Google en social media.


Fotografie, video, drone video

Beelden zeggen meer dan woorden en daarom biedt professioneel materiaal veel meerwaarde bij het versterken van inhoud. Goede foto’s geven het product, de dienst, of een bedrijf net iets meer cachet en uitstraling. Als je niet over beeldmateriaal beschikt, kunnen wij dat verzorgen. Datzelfde geldt voor video’s. Wil je investeren in eigen fotografie of een (drone) video? Dan komt onze professional bij je op locatie om het nodige materiaal te maken.


Actueel houden website

Heb je geen tijd of expertise om de inhoud van je website actueel te houden? Wil je meer nieuws op de website, of meer berichten posten op social media? Dan kunnen wij je hierbij ondersteunen. Bijvoorbeeld met een tekstschrijver of social media redacteur.

CONTACT

Mail
info@eenbeterewebsite.nl

Bel
0495-544902
06-215222865

POWERED BY

Wij zijn erkend als Toegankelijke  Bouwer vanuit de stichting Accessibility voor gebruiksvriendelijke websites.