Beter webdesign

Een website moet logisch en gebruiksvriendelijk zijn opgezet, werken op alle apparaten en natuurlijk goed aansluiten bij de gewenste uitstraling van jouw bedrijf of organisatie. Het is een uitdaging om op al die aspecten goed te blijven presteren. Wij inspireren en helpen graag om de stappen te zetten die nodig zijn. Dit vanuit onze ruime ervaring op het gebied van klantgericht denken, webdesign en technologie.

Graag ondernemen we gerichte actie om het website ontwerp voor je te verbeteren !
Dat kan op meerdere aspecten:

Werkt jouw website nog niet goed op alle apparaten?

Wij zetten jullie website om in responsive webdesign, zodat het goed werkt op tablets, mobiele telefoons en natuurlijk ook nog steeds laptops en vaste computers. Hiermee versterken we ook de vindbaarheid van de website in Google.


Is de website nog niet klantgericht genoeg ?

Wij optimaliseren het webdesign zodat het volledig op de doelgroep(en)  is gericht, rekening houdend met de doelstellingen van de site. Wij zetten jouw bedrijf of organisatie sterker neer. Met een onderscheidend webdesign, zodat het positief opvalt tussen de rest.


Kan de klantervaring beter?

Wij helpen graag gericht bij het verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid en de ervaring van de website bezoekers (user experience). Denk aan duidelijke menu’s, korte krachtige teksten, sprekende beelden, foto’s of (drone) video's. Zodat jouw (potentiële) klanten overtuigd worden en makkelijker gaan vinden wat ze nodig hebben.


CONTACT

Mail
info@eenbeterewebsite.nl

Bel
0495-544902
06-215222865

POWERED BY

Wij zijn erkend als Toegankelijke  Bouwer vanuit de stichting Accessibility voor gebruiksvriendelijke websites.